4 ting du kan lave på bagsædet når du skal på kør-selv-ferie

0
Koer-selv-ferie

Hvis du kører fra København til Milano, så skal du sidde mindst 17 timer i en bil. Det er mange timer, som kan bruges til forskellige ting. Traditionelt set sidder de fleste og læser i en god bog bagerst i bilen. Der er også mange som spiller spil eller ser film på sin tablet. Men du kan også udnytte tiden og lære forskellige egenskaber i online kurser på for eksempel WeTeach.

Lær at strikke på turen til udlandet

Hvis du ikke er typen som bliver køresyg, så kan du pakke et strikkekit til kørselsferien. Det er især et godt tidspunkt hvor nybegyndere kan øve sig, da det anbefales at strikke simple ting, mens man er på fire hjul. Det er jo begrænset hvor meget materiale, som man kan have med på bagsædet, især hvis der er flere personer med i bilen.

Lær at hækle mens du sidder på bagsædet

Selvom det er populært at strikke, så er der mange som foretrækker at hækle. Forskellen ligger blandt andet i at hækling foregår med en hæklenål med en form for nål for enden, mens man typisk strikker med to strikkepinde.

Hvis du stiller spørgsmålet om hvad er nemmest, så er det i bund og grund en smagssag. Der er en lille tendens med at der flere som synes at det er nemmere at hækle. Men du kan lære begge kram på WeTeach og måske senere selv danne en mening om hvad er lettest.

Lær at male uden at svine hele bilen til

Det kan godt være at du ikke bliver så populær, hvis du svinger penslen i fars flotte Audi. Men du kan deltage i et malekursus online og få al den baggrundsviden, som du har brug for til næste gang du kommer i nærheden af et lærred. Du kan blandt andet få gode tips og råd om at blande farver og hvad der skal til at male en baggrund samt meget mere.

Luk af for omverden mens du ser en god film i bilen

Men det behøver selvfølgelig ikke alt sammen at være kreativt. Du kan også se både film og tv-serier i de mange timer, som du og resten af gruppen skal være på landevejene. Tidligere krævede det et storforbrug af mobildata, men i dag kan du gøre det helt uden internetforbindelse. Hvis du for eksempel har Netflix, så kan du downloade udvalgte tv-serier og film til dine mobile enheder.