Camping året rundt

0
Caravan

Camping er for mange noget, som er forbeholdt sommerens lune måneder, men det er – heldigvis – ikke helt sandt. De fleste campingpladser holder nemlig åbent hele året, og der er især mange, som benytter efterårs- og vinterferien til at tage et afbræk fra hverdagens jag. Uge 42 står for døren, og hvad end den skal stå på ren afslapning eller på aktiv ferie, kan en campingtur danne rammerne om begge. Læs med her og få de bedste tip til din næste tur med campingvognen.

Hvor går turen hen?

Når du skal beslutte dig for din kommende campingdestination, er det en god ide at gøre dig nogle overvejelser om dine ønsker og behov. Har du brug for at koble helt af og komme tæt på naturen og dens afslappende omgivelser, så er vores venner i norden et godt bud. Sveriges mange søer udgør de perfekte rammer for et get-away, der er balsam for krop og sjæl – og så er det en oplagt mulighed for at tage fiskestangen i brug.

Skal der derimod fart over feltet, så pak skiene og drag sydpå til en af Europas mange ski-destinationer.  De østrigske alper er for eksempel ikke meget mere end en dags kørsel fra Danmarks. Så længes du efter langrend og afterski, er en miniferie til Østrig, hvad der kan slukke din tørst.

Er du ikke helt overbevist endnu? Så kig med i DENNE VIDEO, hvor du får et rigtig godt indblik ind i glæderne ved vintercamping samt alle de bedste råd til at forberede campingvognen bedst muligt på de kolde temperaturer.

Danmark dejligst

Ude godt, men hjemme bedst lyder et kendt ordsprog. Og det er et udsagn, som der er mange, der er enige i, når det kommer til valg af campingplads. Danmark har en 7.300 kilometer lang kystlinje, hvor campingpladser er placeret som perler på en snor langs de danske strande.

Rejser man ind i landet, findes mange smukke pladser omgivet af bøgetræer. Fælles for danske campingpladser er deres gode faciliteter og masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle. De fleste større danske byer har tilknyttet et turistkontor, hvor du kan finde al information om aktiviteter og seværdigheder i området. Ellers lav lektierne hjemmefra og undersøg det på nettet, så du ved, hvad I skal lave på regnvejrsdagene, som man jo sjældent kommer udenom i Danmark.

Aldrig gå ned på…

Ja, du gættede rigtigt: udstyr! Det rette campingudstyr er nemlig nøglen til en succesfuld campingferie. Nogle campingpladser er placeret langt fra byer og butikker, så det er vigtigt, at du er forberedt på det meste. Orientér dig derfor i lokalområdet omkring din destination, tjek vejret for årstiden, undersøg om det er nødvendigt at reservere en plads og gå dit udstyr igennem – alt sammen inden afgang.

Er forteltet efterhånden slidt af de mange solrige somre, eller vil I gerne have cyklerne med, men mangler en cykelanhænger, kan man på Campingudstyr.dk købe både kvalitetsteltduge og anhænger, og alt hvad du ellers står og mangler til din næste campingferie.

Når først udstyret er i orden og destinationen på plads, er der altså ikke andet for end at pakke vognen og komme afsted på endnu et eventyr i dit rullende hus.