Sjov underholdning på ferien med Mr. Green

0
Sjov underholdning på ferien med Mr. Green

Der findes mange forskellige typer af underholdning, f.eks. at se en god film i fjernsynet eller at spille minigolf med familien. Der er dog også mange, der vælger at spille på online spilleautomater på deres telefon, tablet eller computer. Dem kan du spille på, næsten lige meget hvor du går og står, og hvis du spiller på telefonen, har du underholdningen lige ned i din lomme.

Her i artiklen ser vi på tre typer af ferier, hvor du kan spille casino online, så læs med, hvis du også er lidt af en spillefugl, der holder af god underholdning både ude og hjemme.

Bilferien

Er du på bilferie med familien, kender du nok til udfordringen med at holde ungerne beskæftiget omme på bagsædet. Men måske er du selv nogle gange passager, hvis din partner kører bilen, og at køre på den tyske autobahn kan være mere end almindeligt kedeligt, så her er det måske dig, der har brug for underholdning.

I den situation kan det være en mulighed at spille på online spillemaskiner hos Mr. Green. Der er altid garanti for at holde sig beskæftige med masser af sjove og underholdende spil, der får den lang køretur ned gennem Tyskland til føles som en smuttur til supermarkedet.

Sommerhuset

Er du i sommerhus med familien, måske jeres eget eller et I har lånt eller lejet, er der masser man har lyst til at lave, hvis vejret er godt. Man kan tage til stranden og bade eller man kan spille stangtennis i haven eller måske bare gå en dejlig tur. Hvis regnen derimod siler ned, og man er tvunget til at være indenfor, kan det være en mulighed at spille på spilleautomater eller måske et godt gammeldags spil Ludo.

Kanoturen

Er man på kanotur er man som regel godt brugt, når man endelig lægger til land og stiger ud af kanoen. Da kan det være rart med lidt alenetid i teltet efter en lang dag med snak og oplevelser, og et lille spil på telefonen kan være en god måde at koble af på og lige tænke på noget andet end kanosejlads. Bagefter er man klar til en hyggelig aften rundt om bålet, måske med bagning af snobrød, og selvfølgelig masser af røverhistorier til langt ud på natten.

Spil sikkert

Uanset om du spiller på bilferien, i sommerhuset eller på kanoturen er det vigtigt at du er opmærksom på ikke at komme i uføre i form af afhængighed. Det kan ske for alle og altså også for dig. Inden du begynder at spille, kan du tage en beslutning om, hvor mange penge, du må spille for og på den måde mindske din risiko for at komme ud i et misbrug og potentielt spille alle dine penge op. Hvis skaden er sket, og du kan se at du er blevet afhængig, kan du få hjælp.

På Rofus.nu kan du udelukke dig selv fra at spille på alle danske spilplatforme, både online og offline. Du vælger selv, om det skal være for 24 timer eller 3 eller 6 måneder, eller evt. for bestandigt, hvis du aldrig mere ønsker at komme i en sådan situation igen med de store omkostninger, det har for dig og din familie.