Tre typer stensikker underholdning til bagsædet

0

Måske har i lagt de store planer om en lækker bilferie sydpå her til sommer? Eller måske er du bare typen, der bruger mange timer på bagsædet i forbindelse med din hverdag? Så ved du også, at stunderne i bilen godt kan blive lange og særdeles kedsommelige. Nogle gange skal man ganske enkelt ud på en rigtig lang køretur, og så er radioen ikke altid nok til at tilfredsstille dit underholdningsbehov. Men før du forbander din næste lange køretur, så husk, at en lang køretur slet ikke behøver at være så kedelig, som du tror. Der er nemlig flere tiltag, du kan tage for at gøre dine køreture mere underholdende fremover. Sidder du stadig og er en smule i tvivl om, hvad der skal til for, at dine køreture ikke bliver nær så kedelige, så er her tre typer stensikker underholdning til dig på bagsædet.

www.kendte.dk

Sidder du altid og brænder for at vide, hvad de kongelige i skrivende stund har gang i? Og er du altid top-nysgerrig efter, hvordan det går dine foretrukne danske og udenlandske kendisser? Så er www.kendte.dk lige siden for dig. I et overskueligt og let læseligt format bliver du flere gange dagligt opdateret inden for spændende emner som kendte, kongelige, reality og musik. Her er nyheder om alt fra Kanye Wests præsidentkandidatur til det nylige salg af Harry Potters hus. Er dette noget, der ligger inden for dit interessefelt, så kan du altså være sikker på, at timerne på bagsædet flyver afsted så længe, du er i selskab i med kendte.dk. 

Lydbøger

En fantastisk måde at leve sig ind i en anden verden på køreturen er lydbøger. Sætter man en spændende bog på anlægget, kan hele bilen være med, også chaufføren. Det er altså blot at finde en lydbog-tjeneste, der passer dig. Herefter finder du en spændende bog, der kan slå timerne i bilen ihjel. Med en god lydbog i ørene er du fremme ved destinationen, før du aner det. 

Spil på mobilen

Ønsker du en lidt mere interaktiv oplevelse, end den du får af en lydbog, så er der også andre alternativer til dig. Et godt bud til din køretur er spil på mobilen. Om du er ejer af en Android, Iphone eller noget helt tredje, så ligger der en verden af sjove spil og apps for dine fødder. Hop ind på din spiltjeneste, og gør dig et overblik over de populære spil, der er til rådighed. Der er helt sikkert et spil, der falder i din smag, og så vil køreturen forløbe som en leg.