3 gode råd til at undgå Bilka-buler

0
Buler

Du har formentlig før opdaget en lille rids eller et slag på din bil enten på Bilkas parkeringsplads eller inde i centrum ved de snævre parkeringspladser. Dette kan enten skyldes dine egne lidt for hurtige armbevægelser eller børnene i bilen ved siden af, der ikke havde tålmodighed til at vente med at hoppe ud af bilen. Uanset hvis skyld der er tale om, er diverse ridser og slag ikke noget at grine af, men i bund og grund en irriterende ting, som desværre er svær at undgå på trange p-pladser. Dog kan du ved at følge nogle få råd minimere risikoen for de grimme skrammer. I det følgende får du tre gode råd til, hvordan du kan beskytte din bil mod de upopulære Bilka-buler.

Få fat på dørkantsbeskyttere

Dørkanterne er den primære synder, når det kommer til slag og ridser i lakken, og derfor er det også på disse, at du bør lægge din opmærksomhed. Dørkantsbeskyttere beskytter, bogstavelig talt, din bils dørkanter, så du ikke skal være bekymret for at lukke bildøren op en anelse for meget. Disse beskyttere er derfor også fremragende at sætte fast på dørkanterne, hvis du har børn, der glemmer, at andre biler holder lige ved siden af. Har du desuden overvejet at investere i en ny bil, kan du i denne sammenhæng kigge nærmere på Ford Focus-modellerne, der er udstyret med dørkantsbeskyttere, som automatisk vipper ud, hvis du åbner bildørene mere end 15 centimeter. Hermed får du en fantastisk beskyttelse mod ridser og slag på de overfyldte parkeringspladser.

Udnyt bakkameraet

Måske har din bil allerede et udmærket bakkamera, som du tit har gavn af, når du skal bakke ud og ind af parkeringsbåse. Hvis du ikke er så heldig, kan du dog anskaffe et eksternt kamera og sætte det ind i bilen. Herved har du en glimrende mulighed for at mindske risikoen for buler og ridser, idet du nemt kan følge med i, hvor tæt du er på biler og andre genstande, der kan skabe buler. Bakkameraet fås ligeledes i diverse størrelser og udgaver, så du kan finde et, der passer netop til din bil og dine behov.

Hold afstand

Et ganske simpelt tip for ikke at komme for tæt på andre biler og dermed undgå Bilka-bulerne er desuden at holde et godt stykke væk fra parkeringspladsens andre biler. Selvom det kan virke irriterende og tidskrævende at parkere på pladsens sidste række, får du hermed mulighed for at minimere risikoen for buler og ridser og samtidig have god plads, når du skal bakke ind og ud af båsen. Hvis du alligevel trænger til en lille gåtur eller har fem minutter ekstra, kan du altså med fordel parkere bilen længere væk fra supermarkedet eller centret og dermed samtidig undgå stress og jag i bilmylderet.

Invester i et bilkamera

Et bilkamera er ligeledes en god ting at investere i, hvis uheldet skulle ske, og gerningsmanden skal findes. Bilkameraet kan nemlig optage alt, hvad der forekommer i kameraets synsfelt, og dermed identificere personen, der har ansvaret for bilens rids eller bule. Sørg dog i denne forbindelse for ikke at købe det billigste bilkamera på markedet, idet du har brug for en god billedkvalitet for at holde øje med vigtige detaljer samt få en god optagelse, selvom mørket er faldet på. Du kan finde et bredt udvalg af bilkameraer her.