Beskyt din bil mod snavs og stenslag

0

Dette indlæg er lavet i samarbejde med den/de hjemmesider der linkes til.

Er du træt af, at din bil ikke er lige så pæn, som da du købte den? Og har du oplevet at finde ridser og smuds på dine skærmkanter? Så vil stænklapper være den perfekte løsning for dig og din bil! Stænklapper beskytter nemlig bilens skærmkanter, samtidig med at det også beskytter undervognen mod overflødigt snavs og stenslag, der kan komme fra både grusveje og asfalterede veje. 

Med stænklapper undgår du også beskidte og rustne skærmkanter. Men er der egentlig flere fordele ved stænklapper? Det kan du læse meget mere om i denne artikel. 

Fordelene ved at montere stænklapper på din bil

Der er mange fordele ved at montere stænklapper på din bil. For det første er stænklapper med til at beskytte din bil. De beskytter nemlig din bils skærmkanter mod snavs, ridser og stenslag. På længere sigt er de også med til at beskytte din bils skærmkanter og undervogn mod rust. På den måde opnår du at holde en pæn bil uden rust og snavs, og uden besværlig vedligeholdelse. Stænklapper sidder nemlig, hvor de skal, indtil du fjerner dem igen. 

Foruden at stænklapper passer på din bils udseende, sørger de også for, at hverken vand eller snavs bliver kastet op på bilen, som det normalt ville, hvis du ikke havde monteret stænklapper. Derimod sørger de for, at vandet holder sig under bilen. 

Med stænklapper kan du også bryste dig af at være en lidt mere sikker bilist, da de som sagt beskytter mod stenslag. 

Stænklapper skal monteres på både dine forhjul og dine baghjul for at forhindre vand, snavs og stenslag på din bil. Derfor er det bedst, at du finder en model, der passer til netop din bil og farven på din bil, så de ikke bliver så synlige. Stænklapper er nemlig ikke det mest smukke, du kan pryde din bil med, men til gengæld er de rigtig smarte at have. 

Hvad er stænklapper? 

Stænklapper er lavet af gummi og kan monteres på både forhjul og baghjul. Du kender dem måske mest fra store lastbiler og andre store køretøjer, men de kan også være brugbare for den enkelte personbil. Før i tiden var de ikke særlig attraktive at se på, men med årene er de heldigvis blevet designet bedre, så du kan finde stænklapper, der passer til din bils design. Så er du sikker på, at de ikke stikker ud eller bliver lagt mærke til, samtidigt med at du beskytter din bil mod stenslag.