Tre familiebiler, du kan få for under 200.000 kroner

0

Er du på udkig efter en ny bil, men er i tvivl om hvilken du skal vælge? Du ved måske allerede, at det skal være en familiebil, hvor der skal være plads til hele familien, men samtidigt skal den være økonomisk ansvarlig og samtidigt gerne køre langt på literen. Her i artikel har vi fundet tre bud på gode familiebiler, der alle det til fælles, at de kan erhverves for under 200.000 danske kroner. Så kan du nemlig få en stor og rummelig familiebil, der samtidigt ikke slår bunden ud af budgettet derhjemme. Disse biler kan nemlig finansieres forholdsvis billigt og ved at sammenlign billån kan du finde det helt rigtige billån, der giver dig økonomisk frihed og en dejlig stor familiebil. Læs med og find inspiration til, hvordan du kan få en bil, der rummer hele familien og samtidigt ikke ruinerer dig finansielt. Vi har fundet tre gode bud fra tre forskellige bilproducenter, som alle leverer en fremragende bil til under 200.000 kroner. 

Kia Ceed – Fra 194.000 kroner

Først og fremmest har vi fundet den sydkoreanske bilproducent Kia’s flagskib i familieklassen. Du kan få deres Kia Ceed fra 194.000 kroner som standardudgave, hvilket er en særdeles god pris for en familiebil i Danmark. Desuden følger der altid syv års garanti med alle Kias modeller, så hvis du bestiller en Kia Ceed, så er du sikret mod uforudsete værkstedregninger de næste syv år.  Derfor er Kia Ceed et fantastisk sted at starte, hvis du skal bruge en økonomisk fornuftig bil, der både kører langt på literen, og hvor der kan være plads til hele familien. 

Peugeot 208 – Fra 144.000 kroner

Samme udgangspunkt kan man tage i Peugeot 208, omend den er en smule mindre end Kia Ceed. Prisen er dog også herefter, og faktisk kan du erhverve dig en Peugeot 208, hvor der kan være plads til familien for under 144.000 kroner. Den franske bilproducent har to års garanti på bilerne, og er ligesom Kia kendt for at levere godt isenkram til deres brugere. Derfor er Peugeot 208 et glimrende bud på din kommende familiebil, hvis du ønsker dig en kompakt bil, hvor der stadig er plads til alle familiensmedlemmer. Desuden er bilen billig i forsikring, og kører fornuftigt langt på literen. Derfor er 208 fra Peugeot måske den økonomisk mest venlige familiebil af disse tre modeller.

Dacia Duster – Fra 175.000 kroner

Sidst, men ikke mindst har vi Dacia Duster, der for tre år siden bragede igennem til de danske forbrugere med deres kombi-crossover til uhørt billige penge. Dacia Duster har solgt så godt i Danmark, at den har været med i kapløbet om at blive Danmarks mest solgte bil flere år i træk, og det forstår man egentlig godt, når man indser, hvor meget man egentlig får for de 175.000 kroner man betaler for en standardudgave af bilen. Der er tale om en stor og rummelig bil til hele familien, der kan klare alle praktiske gøremål.