Dæktryksmåler test – Test af forskellige dæktryksmålere til bil

0
Dæktryksmåler

Det er vigtigt, at dine dæk har det rigtige tryk, når du kører. Har et eller flere af dine dæk et forkert tryk, kan det gøre en dårlig situation værre, hvis du for eksempel skal lave en hård opbremsning eller lignende. Det er derfor vigtigt, at du tjekker dit dæktryk jævnligt og får det justeret efter producentens anvisninger. Dette kan gøres med en dæktryksmåler, hvilket denne dæktryksmåler test hjælper dig med.

I dette indlæg har vi lavet en dæktryksmåler test. Det kan nemlig være en fordel, at du har din egen dæktryksmåler, så du kan holde styr på trykket i dækkene. Vi har testet forskellige trykmålere til bil i vores dæktryksmåler test, så du kan finde den, der passer perfekt til dig.


Mini dæktryksmåler med LCD-skærm

Dæktryksmåler test

Find den her >> 59,00 kr. 

Vi starter med en helt enkel dæktryksmåler i vores dæktryksmåler test. Der er her tale om en fiks, lille dæktryksmåler, som du altid kan have med dig. Den er ikke særlig stor, da den kun måler 9,8 x 4,5 cm. Derudover vejer den kun 30 g.

En smart detalje ved denne dæktryksmåler er, at den har en nøglering på sig. Det betyder, at du nemt kan have den i dit nøglebundt. Du kan derfor altid tjekke dæktrykket, selv når du er på farten.

Denne dæktryksmåler er virkelig nem at bruge. I vores dæktryksmåler test var vi vilde med, at vi egentlig bare skulle trykke på en knap, og så var den klar til at måle trykket i dækkene. Du kan nemt sætte mundstykket til ventilen, hvorefter den giver dig en rimelig præcis måling over trykket i dækket.

Dæktryksmåleren har en lille skærm, hvor du kan aflæse dæktrykket på. Nemmere bliver det næsten ikke.

Vi var meget imponerede over, hvor præcist denne lille dæktryksmåler egentlig kan måle. Den kan måle et dæktryk på op til 150 PSI. Derudover vil målingen være præcis med en afvigelse på +/- 1 PSI.

Overordnet var vi ret vilde med denne dæktryksmåler i forbindelse med vores dæktryksmåler test. Derudover er det fedt, at den er forholdsvis billig. Alt i alt er dette en rigtig god dæktryksmåler, der kan være smart at have med på farten.


Rawlink Digital Dæktryksmåler

bedste dæktryksmåler

Køb den her >> 85,00 kr. 

I vores dæktryksmåler test bevæger vi os videre til en anden forholdsvis handy dæktryksmåler. Vi præsenterer dig nu for Rawlink Digital Dæktryksmåler.

Denne dæktryksmåler er en smule større end den forrige i vores dæktryksmåler test. Den er dog stadig af mindre størrelse. Den er derfor nem at have med i bilen, så du kan tjekke dæktrykket på farten.

En anden fordel ved den lille størrelse er, at den ligger virkelig godt i hånden. Det føles helt naturligt, når du skal måle dæktrykket, når du benytter denne dæktryksmåler. Derudover gør gummimaterialet, at du hele tiden føler, at du har et godt greb på dæktryksmåleren.

En anden god egenskab ved denne dæktryksmåler er, at den kan måle dæktrykket i flere forskellige enheder. Du kan både måle i PSI, kPa og bar. Det maksimale tryk, denne trykmåler kan måle, er på 100 PSI, 700 kPa og 7 bar.

En sidste ting, der er værd at nævne ved denne dæktryksmåler, er, at den har en ekstra funktion udover at kunne måle dæktryk. Den kan nemlig også måle slidbanen på dækkene. Du kan derfor både måle trykket, og hvor slidte dine dæk er med denne dæktryksmåler. Det, synes vi, er virkelig smart.

Generelt var vi meget imponerede over denne dæktryksmåler i vores dæktryksmåler test. Bare det, at der er mulighed for at måle tryk og slidbane, gør, at det er en god kandidat til, at det er denne dæktryksmåler, der bliver bedst i test. Vi fortsætter dog lidt videre med vores dæktryksmåler test.


Digital Dæktryksmåler

Køb den her >> 99,00 kr. 

Vi går videre med en anden enkel dæktryksmåler i vores dæktryksmåler test. Vi er nu kommet til en Digital Dæktryksmåler.

Denne dæktryksmåler fungerer på samme måde som de andre dæktryksmålere. Du skal egentlig bare trykke på en knap, og så er du i gang. Dernæst placerer du mundstykket på ventilen, hvorefter den måler dæktrykket.

Denne trykmåler fungerer egentlig rigtig fint efter hensigten. Den måler dæktrykket, som den skal, uden der er de store problemer. Denne dæktryksmåler er derfor også en, vi kan anbefale i vores dæktryksmåler test.


Dunlop Dæktryksmåler Digital

I vores dæktryksmåler test bevæger vi os nu til en af de bedre digitale dæktryksmålere. Vi præsenterer dig nu for Dunlop Dæktryksmåler Digital.

Her er der tale om en virkelig god dæktryksmåler, som måler særdeles præcist. Den er virkelig nem at anvende, da den fungerer på samme måde som de andre digitale dæktryksmålere. Du trykker bare på en knap, hvorefter du kan placere mundstykket på ventilen og få en måling på dæktrykket.

Det smarte ved denne dæktryksmåler er, at den kan måle dæktrykket i hele fire forskellige enheder. Derudover kan den måle forholdsvist høje tryk. Du kan måle dæktrykket i PSI, bar, kPa og kg/cm2.

Det maksimale dæktryk, du kan måle med denne dæktryksmåler, er på 150 PSI, 10 bar, 1.000 kPa og 10 kg/cm2. Der er derfor rig mulighed for, at du kan aflæse det i den enhed, du foretrækker, med denne dæktryksmåler.

I vores dæktryksmåler test var vi meget imponerede over denne dæktryksmåler. Den er dog en smule dyrere end nogle af de andre målere i vores dæktryksmåler test. Vi synes dog også, at den er det værd. Er du mest til en digital dæktryksmåler, kan vi helt sikkert anbefale denne model, da denne dæktryksmåler er bedst i test.


Dunlop Dæktryksmåler Analog

I vores dæktryksmåler test bevæger vi os nu videre til en mere traditionel dæktryksmåler. Vi kan nu introducere dig for Dunlop Dæktryksmåler Analog.

Denne dæktryksmåler er helt enkelt at benytte. Du sætter bare mundstykket på ventilen, hvorefter dæktryksmåleren måler trykket. Mere skal der ikke til. Du skal ikke engang trykke på en knap eller noget andet.

Selvom den er forholdsvis enkel, er der dog sørget for, at du kan aflæse dæktrykket i to forskellige måleenheder. Du kan både aflæse i PSI og bar. Denne dæktryksmåler kan maksimalt aflæse 100 PSI og 7 bar.

Der er ikke så meget at kritisere ved denne dæktryksmåler. Den fungerer, som den skal, og den fylder egentlig heller ikke særlig meget. Derudover måler den forholdsvist præcist.

Du skal dog være opmærksom på, at den ikke giver dig en digital måling. Det kan derfor være en lille smule sværere at aflæse dæktryksmålere helt præcist, når du benytter den.

I vores dæktryksmåler test må vi nok erkende, at denne dæktryksmåler ikke er bedst i test. Det betyder dog ikke, at den er dårlig. Det er langt fra tilfældet. Vi foretrækker mere digitale dæktryksmålere, da det er langt nærmere at aflæse trykket med en digital dæktryksmåler. Foretrækker du at aflæse det analogt, vil denne dæktryksmåler dog være helt perfekt til dig.


Professionel Dæktryksmåler Analog

I vores dæktryksmåler test går vi nu videre til en anden analog model. Der er her tale om Professionel Dæktryksmåler Analog.

Denne dæktryksmåler virker på samme måde som den anden analoge dæktryksmåler i vores dæktryksmåler test. Du skal egentlig bare sætte mundstykket til en ventil på dækket, hvorefter du kan måle dæktrykket.

Umiddelbart virker dæktryksmåleren særdeles fint. Igen bliver der dog lidt problemer med at aflæse dæktrykket helt præcist, da du skal aflæse det analogt. En anden detalje, der er værd at nævne ved denne dæktryksmåler, er, at du kun kan aflæse dækkets tryk i bar, hvorimod du kan aflæse både i bar og PSI på den anden analoge dæktryksmåler.

Det er en mindre detalje, men det kan alligevel være et irritationsmoment, hvis du er vant til at aflæse i noget andet end bar. Derfor må vi konkludere, at den anden dæktryksmåler er bedst i test, når man sammenligner disse to analoge varianter.


Professionel Dæktryksmåler Analog Med Langt Mundstykke

Vi er nu kommet til den sidste dæktryksmåler i vores dæktryksmåler test. Vi introducerer dig her for Professionel Dæktryksmåler Analog Med Langt Mundstykke.

Igen får du her en forholdsvis enkel dæktryksmåler, hvor du ikke skal forholde dig til knapper og lignende. Du placerer blot mundstykket på ventilen, hvorefter du kan aflæse dæktrykket.

Det smarte ved denne dæktryksmåler er, at der er sørget for et længere mundstykke. Det gør det nemmere for dig at aflæse dæktrykket helt korrekt. Du behøver nemlig ikke at ligge helt nede ved dækket for at kunne aflæse dæktrykket på dæktryksmåleren.

Det er en smart lille detalje, som, vi egentlig synes, kan gøre en større forskel, end man lige forestiller sig. Det bliver i hvert fald noget nemmere at aflæse dæktrykket.

En anden fordel ved denne dæktryksmåler er, at du kan aflæse trykket i to forskellige enheder. Du kan både aflæse i PSI og i bar. Derudover har du mulighed for at måle et tryk helt op til 60 PSI og 4 bar.

Vores overordnede vurdering af denne dæktryksmåler er, at vi er ret imponerede over den, i forhold til at der er tale om en analog variant. Vi vil faktisk gå så langt og sige, at denne dæktryksmåler er bedst i test, når vi sammenligner de tre forskellige analoge varianter.


Konklusion på dæktryksmåler test

Vi har nu været igennem både analoge og digitale dæktryksmålere i vores dæktryksmåler test. Overordnet er der egentlig tale om særdeles gode dæktryksmålere over hele linjen. Der er derfor gode muligheder for at finde en dæktryksmåler, der passer til dine præferencer og dit budget iblandt modellerne her i vores dæktryksmåler test.

Har du ikke som sådan nogen præferencer for, om det skal være en digital eller analog dæktryksmåler, vil vi helt klart anbefale en digital dæktryksmåler. Det er nemlig meget nemmere at aflæse en mere præcis måling med en digital dæktryksmåler.

Læs mere om dæktryk på FDMs hjemmeside her.