Fordelene ved at vælge et af de frie autoværksteder

0

Dette indlæg er sponsoreret og lavet i samarbejde med den/de hjemmesider der linkes til.

Ved du godt, at du kan vælge et af de frie autoværksteder og samtidig beholde garantien? Før i tiden skulle du have bilen på et autoriseret mærkeværksted for, at din garanti stadig var gældende. Sådan er det heldigvis ikke længere. Der er nemlig mange fordele ved at vælge et af de frie autoværksteder, når bilen skal til service. Læs med her og få et indblik i de mange fordele, der følger med.

Hvad er et frit autoværksted?

Man deler autoværksteder op i frie autoværksteder og i autoriserede mærkeværksteder. Autoriseret betyder, at værkstedet er fastlåst på et eller flere specifikke bilmærker. På de frie autoværksteder bliver der derimod håndteret alle bilmærker og stort set alle former for reparationer og services. Det er med andre ord frit og ikke bundet op af faste aftaler med specifikke bilmærker.

Ved at vælge et frit autoværksted holder garantien på bilen stadigvæk, da bilproducenterne skal gøre serviceskemaerne frit tilgængelige. Det betyder, at alle værksteder har adgang til dem. Samtidig er der mange fordele, der følger med, som ikke altid er gældende ved et autoriseret mærkeværksted. For eksempel er Quickpoint et frit autoværksted, og de er et af Horsens bedste autoværksteder.

Derfor skal du vælge et frit autoværksted

Arbejdet på et frit autoværksted er mindst lige så godt og værdifuldt som på et autoriseret. De bruger typisk det samme udstyr og værktøj, og de fleste bruger også OE-godkendte reservedele. Det er et kvalitetsstempel, der betyder, at reservedelene har mindst lige så god kvalitet og holdbarhed som de originale reservedele til bilen.

Med de frie autoværksteder følger også den mulighed, at du selv kan vælge det værksted, som du føler dig tryggest ved. Du er ikke bundet af at skulle vælge et specifikt værksted. Derudover giver det dig også mulighed for at vælge et med en bedre beliggenhed i forhold til, hvor du bor. Det er nemlig vigtigt, at værkstedet er nemt at komme til og fra, når bilen for eksempel skal afleveres.

Få billige værkstedspriser

Ud over at kvaliteten af arbejdet, udstyret og reservedelene er mindst lige så gode ved et frit autoværksted som ved et autoriseret, så er prisen ofte også billigere. Der er derfor mange fordele og gode grunde til at skifte over til et frit værksted, hvis du ikke allerede har gjort det.

Der findes efterhånden mange rundt omkring, men Quickpoint-kæden er et populært valg. De har autoværksteder fordelt over det meste af landet, og der er god service, høj kvalitet og priser, der går under alle andre på markedet.