Sådan bygger du din egen garage

0
Bilferie med sjov underholdning

Det må være de færreste mænd, der ikke nyder at bygge noget med deres egne hænder. Et eksempel på et sådant projekt kunne være at bygge sin egen carport eller garage. En carport er en essentiel del af ejendommen, men samtidig er det et forholdsvist simpelt projekt, som alle vil kunne finde ud af, uanset hvor meget erfaring man har. Går du også og overvejer at gå i gang med at bygge din egen garage, finder du her i artiklen et par gode råd og tips til, hvordan du gør det, og hvad du bør overveje forinden. Find flere gode råd her på siden, så du kan komme godt i gang med dit kommende gør det selv-projekt.

Først skal du afmåle fundamentet

Det er først og fremmest vigtigt, at du sørger for at afmåle helt præcis, hvor stor garagen eller carporten skal være, så du kan finde ud af, hvor meget den fylder på din grund, og du skal således afmåle fundamentet. I forbindelse med dette er det vigtigt, at du tænker over, hvad du gerne vil bruge din nye garage til. Skal det eksempelvis kun være et sted, hvor der er plads til din(e) bil(er), eller vil du også gerne kunne bruge det som redskabsskur eller hobbyværksted? I så fald skal du naturligvis gøre plads til det i stedet for kun at afmåle den til at kunne rumme dine køretøjer. Hvis du mangler et redskab til at tage de rigtige mål, kan du overveje at investere i en laser-afstandsmåler, da du således kan vide dig sikker på, at du får de rette mål.

Overvej materialerne, og køb det rette værktøj

Når du først har fået målt op, skal du efterfølgende tænker over, hvilke materialer du ønsker at anvende til dit projekt. Det mest oplagte valg er at anvende træ og så anvende shingles til at beklæde taget. På den måde er du nemlig garanteret en løsning, der vil kunne holde i adskillige år, og herudover kræver denne type materiale desuden minimal vedligeholdelse. Herudover er det naturligvis vigtigt, at du har dit udstyr i orden. Såfremt du ikke er i besiddelse af det rette værktøj, vil du ikke komme langt med dit projekt. Efter du har investeret i dit nye værktøj, kan du begynde at stable vægge og tag, lægge fliser og isolere hjørnerne med fugemasse, og du er allerede godt på vej mod at færdiggøre din carport. 

Derfor er en elektrisk garageport en god løsning

Endelig bør du overveje, hvorvidt din nye garage skal have en elektrisk port eller ej. En elektrisk garageport er en meget smart løsning, da du således slipper for at skulle stige ud af din bil for at lukke porten hver eneste gang, du skal afsted på arbejde. Den er desuden ikke særlig svær at installere, da du blot skal montere den elektriske portåbner som samlesæt med samtlige komponenter og beslag. Derfor bør du overveje, om det skal være en del af din proces, nu hvor du alligevel er i gang med at bygge en ny garage.