Sådan vedligeholder du nemt din bil – alle autoværksteder i Danmark kun ét klik væk!

0

Har din bil også set bedre dage? Har den rustpletter over det hele, eller trænger den bare til en kærlig hånd? Heldigvis findes der en ny side, som gør det lettere for dig at finde alle autoværksteder i Danmark, så du kan få vejledning og hjælp til din bil, uanset hvor du er i landet – dét er smart!

Siden hedder din-bil.dk, og herfra kan du tilgå alle autoværksteder i hele landet. Ikke nok med at siden indeholder en håndfuld gode og hjælpsomme artikler lige fra autohjælp til vinterdæk, så kan du også hurtigt og nemt få et godt tilbud, hvis du har brug for hjælp til din bil. Men hvordan fungerer siden helt præcist?

Fordybende artikler om bilpleje

Siden, som er den mest førende i Danmark indenfor bilmekanikere og autoværksteder, er skabt af fem banebrydende gutter, som alle brænder for den samme ting: At hjælpe dig med at passe på din bil!

På siden kan du blandt andet læse spændende og udførlige artikler om mange forskellige emner, der vedrører din bil. Hvis du har et tilsvarende problem med din bil eller bare har lyst til at blive klogere, kan du læse mere om autohjælp, værksteder, autolakering, bilpleje, stenslag, undervognsbehandling samt vinterdæk.

På sigt er det meningen, at du også kan tilegne dig informationer om eventuelle reservedele, som din bil har brug for, og hvor i landet de kan skaffes, men i første omgang har indehaverne valgt at fokusere på reparationstilbud og på at lancere siden, så du ikke skal vente et sekund mere på en database over alle danske autoværksteder!

Få tre uforpligtende tilbud

Hele sidens grundidé er bygget op omkring at fungere som en hjælpende og overskuelig portal, der indeholder en kæmpe database med alle værksteder i hele Danmark, og som behandler alle bilmærker. Som en ekstra service kan du fuldstændig uforpligtende få hele tre tilbud fra værksteder nær dig helt kvit og frit. Det eneste, du skal gøre, er at vælge det tilbud, som du synes bedst om.

Når du trykker på knappen ”Få 3 tilbud nu”, skal du blot have din bils nummerplade og din egen e-mailadresse klar. Derudover skal du angive dit postnummer. Det sidstnævnte er blot, så databasen kan vælge de værksteder, som er tættest på dig.

Til sidst skal du vælge den kategori, som svarer til din bils problem. Hvis du fx har problemer med bilens aircondition, skal du blot trykke på boksen, der har navnet ”Aircondition”. Resten klarer databasen, og du vil indenfor en ganske kort tidsramme få tre tilbud, som du kan vælge imellem.

Prøv allerede i dag!

Det bliver ikke nemmere eller mere overskueligt end din-bil.dk. Du får altså både en dybdegående database over alle værksteder i hele landet, spændende artikler, hvor du har mulighed for at blive klogere og finde løsningen på din bils udfordring, samt interessante blogindlæg, der bliver lagt op med jævne mellemrum af skaberne.

Hvis du har et problem med din bil allerede nu, så skynd dig ind på siden. Måske kan du blive klogere på problemet, så du selv kan løse det, og hvis det er for omfattende en opgave, står hele landets autoværksteder klar til at hjælpe dig. Prøv selv at gå ind på hjemmesiden og få tre gode tilbud allerede i dag, uanset om du bor i hovedstaden, Sjælland, Nordjylland, Midtjylland eller Syddanmark.